KV Flamingo’s 1 heeft de eerste punten in de tweede klas binnen

facebook

BUITENPOST - KV Flamingo’s 1 heeft de eerste twee punten in de tas voor het kampioenschap in de tweede klasse. In een wedstrijd met veel doelpunten en een volle tribune wisten de Buitenposters met ruime zege het team uit Oosterwolde te verslaan: 34-16.

DIO begon goed en kwam snel op een 0-2 voorsprong. Het eerste van de Flamingo’s moest er even inkomen, maar toen ze los waren, waren ze ook echt los. De een na andere bal vloog erin en de Buitenposters kwamen snel op een 5-2 voorsprong. De teams bleven om de beurt scoren tot 10-7, maar daarna ging het weer snel. KV Flamingo’s ging de rust in met een 19-9 voorsprong. Direct na de rust wilden ze gas blijven geven en dat lukte. De tweede helft ging goed en er werd beter verdedigd dan de eerste helft. Het scoren bleef doorgaan en zo was de stand 34-16 toen de scheidsrechter affloot.