OKO/Bies 1 onderuit tegen Kinea 1

OPENDE – Het eerste team van OKO/Bies ging letterlijk en figuurlijk onderuit tegen Kinea 1 afgelopen weekend. De regenval veranderde het veld van Kinea in De Knipe veranderd in een glad veld om op te spelen wat resulteerde in meerdere uitglijpartijen aan beide kanten.

OKO/Bies had duidelijk moeite met dit gladde veld, want er werd niet sterk geopend. Ook Kinea had last van het veld, maar wist uiteindelijk toch de score te openen en een voorsprong te verkrijgen. OKO/Bies had hier snel een antwoord op. En zo ging het een paar keer op en neer waar Kinea de voorsprong pakte en OKO/Bies langszij kwam. In het laatste kwartier van de eerste helft sloeg de score om in het voordeel van Kinea. De pauze werd dan ook ingegaan met een stand van 8 - 5 in het voordeel van de thuisploeg. Na de pauze begon het slagschip van OKO/Bies sterk met door de score op 8 - 6 te zetten. De pauze had OKO/Bies goed gedaan want er werd in de volgende minuten terug gevochten tot een stand van 8 - 8. Beide ploegen gingen tot de laatste tien minuten gelijk op. Toen kon Kinea door gebruik te maken van enkele gaten in de verdediging van OKO/Bies op een voorsprong komen van 2 punten. Nadat deze voorsprong was uitgebreid met nog eenmaal een doelpunt schalde het eindsignaal van de scheidsrechter over het veld. De wedstrijd was voorbij en er stond 15 - 12 op het scorebord in het voordeel van Kinea.