Redelijk makkelijke overwinning voor Heren 1

GRIJPSKERK – De Heren 1 van VC Grijpskerk Sport je Fit speelden zaterdag een uitwedstrijd tegen studentenvereniging Donitas. Het begin van de wedstrijd was wat aftastend aan beide kanten en werden fouten afgewisseld met goede punten. Tot 15-15 waren de teams aan elkaar gewaagd, echter kon Grijpskerk door een sterke service met vijf punten uitlopen. Dit werd niet meer goedgemaakt door Donitas en de eerste set werd zo gewonnen met 25-19. in de tweede set werd er weer sterk geserveerd en kwam Grijpskerk opnieuw op een voorsprong. Door een aantal beslissingen van de scheidsrechter verloor Grijpskerk echter de concentratie en de tweede set werd verloren met 25-22. De derde set kwam de concentratie echter terug en werd er druk geserveerd. De set werd vrij eenvoudig gewonnen met 25-15. De laatste set was een kopie van de derde set. De heren van Grijpskerk stoomden door en vooral aanvallend werd er goed en afwisselend gespeeld. De heren van Donitas hadden er totaal geen antwoord op. Deze set kon Grijpskerk ook naar zich toetrekken met 25-16. De wedstrijd werd met 3-1 gewonnen. Grijpskerk doet bovenin de eerste klasse nog steeds goed mee. De finale komt steeds dichterbij. De eerst volgende wedstrijd is op 14 maart in Grijpskerk.