OKO/BIES verliest spannende derby

OPENDE - Op zondag 19 april mocht OKO/BIES 1 aantreden tegen TFS 1, de derby van het noorden die voor beide ploegen ging om belangrijke punten. Voorafgaand speelde het tweede team van OKO al tegen WSS en won met 13-16.
OKO kwam afwezig uit de startblokken en keek al snel tegen een achterstand van 2-0 aan. Een fraai afstandschot zorgde ervoor dat OKO weer iets dichterbij kwam. Ondanks scores aan beide kanten bleef het vlaggenschip van OKO tegen een achterstand aan kijken. In de laatste fase van de tweede helft kreeg OKO vleugels en wist met een 8-10 voorsprong de rust in te gaan. Vol goede moede kwam OKO/BIES de kleedkamers uit om de voorsprong te vergroten, echter was het wederom TFS die de score opende, 10-10. De peenderformatie werd op scherp gezet en wist vervolgens op een 10-14 voorsprong te komen. In tegenstelling tot TFS wist OKO/BIES de scherpte niet te behouden. Waar TFS nog zevenmaal scoort kon OKO nog maar één doelpunt meepakken. De eindstand werd hiermee op 17-15 gezet.Volgende week speelt OKO/BIES thuis tegen Roreko om 14.30 uur.
Overige uitslagen: OKO / Bies 4- Pallas ‘08 4: 10- 9; Wez Handich / Dow 4- OKO / TFS 3: 13-10; OKO / Bies MW1- Flamingo’s MW1: 11-15; OKO / Bies A1- Drachten / van der Wiel A2: 22- 6; Mid-Fryslân/Jansma Burdaard A1- OKO / Bies A1: 12- 8; OKO / Bies A2- WIK ‘34 A1: 8-16; OKO / Bies B1 - AVO B3: 7-13; OKO / Bies C1- Hoogkerk C2: 14-10; OKO / Bies C2- DWA / Argo C2: 8- 6; NKC D1- OKO / Bies D1: 3- 9; DTL D1- OKO / Bies D2: 4- 6; AVO E1- OKO / Bies E3: 7- 7; Harkema E1- OKO / Bies E1: 8- 6; De Granaet E1- OKO / Bies E2: 2- 3; WWMD E1 - OKO / Bies E4: 4- 5; Mid-Fryslân/Jansma Burdaard F3- OKO / Bies F1: 8- 4;  Sparta F1- OKO / Bies F2: 4- 7.