Tweede zege op rij voor OKO/BIES

Nieuws

OPENDE - Na vorige week al overtuigend te winnen van TFS 1 pakt de korfbalselectie van OKO/BIES wederom de punten. Niet alleen het eerste team was op dreef, ook het tweede en het derde wisten te winnen.

Voor de selectie van OKO/BIES was dit de eerste wedstrijd in een nieuwe opstelling. Op het programma stond tegenstander De Pein 1. Het was het vlaggenschip dat voortvarend van start ging en opende met 3 doelpunten van Jessica Klunder en Liekele Jeltema. Het team verloor enigszins zijn scherpte en liet tegenstander de Pein op gelijke hoogte komen, 3-3. Aan beide zijden vielen de doelpunten maar het was OKO/BIES 1 dat voor rust een gaatje wist te slaan en de stand op een 10-7 voorsprong wist te zetten.

Ondanks dat het de Pein was die de score opende in de tweede helft was het OKO dat de voorsprong behield. Doelpunten van Henk Kramer en Liekele Jeltema zorgden ervoor dat de stand op 12-8 werd gezet. De selectie hield het hoofd koel en ook al wist de tegenstander terug te komen tot 15-13 het was OKO dat de winst in de wacht sleepte. De eindstand werd gezet op 22-18.

Volgende week speelt OKO/BIES 1 om 14.30 uur tegen DES in Norg.

Voor OKO/BIES scoorden: Jessica Klunder (9x), Liekele Jeltema (8x), Ylfva Broomfield, Henk Kramer, Annemarie Mijnheer, Erwin Bethlehem, Jarich-Jan Smit.