Zunobri 1 verliest ruim van Pallas’08

LEEUWARDEN - Vorige week scheen de zon, deze week regende het veel. ’s Ochtends hadden een aantal spelers van het eerste de overwinning al geproefd met hun eigen jeugdteams. De E2 en de C1 wonnen op eigen bodem allebei met 7-2. Met goede moed vertrok Zunobri 1 dan ook naar Leeuwarden, ook al wisten de spelers dat het deze keer geen gemakkelijke pot zou worden. De tegenstander was LKV Pallas ’08 1.

Niet lang na de start van de wedstrijd sloeg het weer om en kwam er een stevige regenbui over het veld. Dit maakte het voor beide ploegen lastig om te scoren. Voor twintig minuten wist Zunobri de nul te houden, aan de andere kant lukte Pallas dit ook. In de laatste 10 minuten van de 1e helft wist Pallas dan toch de score te openen. Al snel werd de stand uitgebreid tot 7-1 en met een stand van 10-2 werd de rust in gegaan. Zoals verwacht een andere wedstrijd dan vorige week. Toch waren de spelers en coach niet helemaal ontevreden en met de 0-0 mentaliteit startte de ploeg de tweede helft. Gedurende de tweede helft begon de ploeg uit Zuidhorn wel beter te spelen. De eindstand was uiteindelijk 18-6.

Zaterdag 24 september komt Veenwouden op bezoek. Met nog nul punten is de ploeg uit Veenwouden gebrand om hun eerste punten te pakken in Zuidhorn. De wedstrijd begint om 15.30u.