Zunobri begint zaalcompetitie met verlies

ZUIDHORN - De eerste wedstrijd van de zaalcompetitie werd afgelopen zaterdag door Zunobri gespeeld tegen Joure. Zunobri begon de wedstrijd, die in de late avonduren gespeeld werd, met goede moed. De eerste twee doelpunten vielen aan de kant van de tegenpartij. Peter Schutte opende de score van Zunobri, dit bracht de stand op 2-1. Toch lieten de Zuidhorners zien niet scherp te zijn waardoor er meerdere doelpunten vielen bij Joure 1. In de laatste twee minuten voor de rust werd doormiddel van twee mooie afstandschoten van Tjeerd de Jong en Wietse van der Noord de stand 10-7. Helaas vielen de eerste doelpunten na de rust weer aan de verkeerde kant. Zunobri liet goede aanvallen zien, maar dit was niet genoeg om het verschil in te halen. De laatste 20 minuten van de wedstrijd kwam Stefan Steenbergen in het veld, hij draaide goed mee in het vak waardoor er mooie kansen ontstonden. Simone Veenstra maakte in de 57e minuut een overtuigende actie, waardoor ze een doorloopbal scoorde. Joure wist het laatste doelpunt van de wedstrijd te bemachtigen die de overwinning extra duidelijk maakte. Eindstand: 19-13