Zunobri revancheert zich na vorige week

ZUIDHORN – Na de blamage tegen WIK ’34 moest en zal Zunobri zich herpakken om punten te pakken tegen Lemmer. Er waren een aantal lastminute wijzigingen in de basis. Fred Pera mocht vanaf de eerste minuut in het veld staan.

Daar is Fred Pera dan van dichtbij met de openingsgoal. Wederom bewijst hij van grote waarde te zijn voor Zunobri. De eerste helft was zeker geen doelpuntenfestijn. Zunobri wist dan wel eenvoudig een schot te lossen, maar na één schot had Lemmer de bal alweer onderschept. Zo kon de aanval maar lastig in het ritme komen. Aan de andere kant was het Lemmer dat met een doorloopbal op gelijke hoogte wist te komen.

De score deed denken aan de verloren wedstrijd bij MN en W, maar deze keer was het Zunobri dat aan de winnende hand was en met 4-1 voor de rust in ging. In de rust werd de spelers wel duidelijk gemaakt dat er nog genoeg verbeterpunten zijn voor de tweede helft. De concentratie hoeft maar even te verzwakken en Lemmer zou zomaar weer op gelijke hoogte kunnen komen. Lemmer maakt dan ook al snel de 4-2 in de tweede helft. Het ging wat heen en weer, maar het laatste kwart was dan toch een doelpuntenfestijn. De eindstand is 10-6; eindelijk weer punten voor de ploeg uit Zuidhorn. Zij bezetten momenteel de vijfde plek met vijf punten. Volgende week is de return tegen Wêz Warber en Fluch.