Zunobri vindt de korf moeizaam tegen MN en W

HIJUM – Zunobri 1 speelde afgelopen weekend tegen MN en W 1. Sinds de grote nederlaag tegen Stadskanaal 1 zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd in de samenstelling van de vakken. MN en W is dan een goede tegenstander om deze nieuwe vakken uit te testen.

De eerste helft was niet spannend. Sterker nog, Zunobri wist de eerste helft niet te scoren. Zij moesten wel een aantal knullige doelpunten incasseren. Tjeerd de Jong wist wel te scoren, maar deze mocht niet tellen. Zijn schot werd net na de fluit gelost. Met een schamele stand van 4-0 zochten beide ploegen de ‘klaairomten’ op. MN en W opende de tweede helft met de 5-0 en dan is daar toch het doelpunt voor Tjeerd. Van afstand mikt hij de 5-1 erin. De tweede helft scoren beide ploegen om en om. Na 30 minuten zwoegen weet Zunobri opnieuw een sterkere tweede helft te spelen. Eindstand 12-7.

Zaterdag, 15 oktober, reist de ploeg af naar Damwoude voor de confrontatie met WIK ’34. Een oude bekende van Zunobri 1 en een leuke tegenstander voor de tweede krachtmeting van de vernieuwde vakken.