KV Zunobri pakt eerste winst

ZUIDHORN – Na een 8-6 achterstand bij rust vreesde heel korfbalminnend Zuidhorn weer voor een forse nederlaag, maar niets bleek minder waar te zijn. Met coach Gertjan van Drogen op de bok herpakte KV Zunobri zich in de tweede helft en boog het de achterstand om naar een 15-12 overwinning. De ploeg pakt hiermee de eerste overwinning en het was dan ook groot feest. De A1 wist eveneens te winnen. Tegenstander DES werd met 13-11 verslagen. B1 won met 7-5 haar wedstrijd en daarmee was het een succesvol weekend voor de vereniging.

Aankomend weekend is er een gezamenlijke training voor belangstellenden en de midweek van Zunobri te Zuidhorn. Het midweek van de Zuidhorner korfbalclub is opnieuw begonnen en zoekt op dit moment naar dames. Bent u de korfbalster die wij zoeken?

Dan is er zaterdag 25 januari een mogelijk om mee te trainen en de gezelligheid te ervaren van dit team van jong en oud. Er wordt getraind van 14:00 tot 15:30 in de Quicksilver S te Zuidhorn.