OKO/Bies moet punten delen

OPENDE - Zondag moest Korfbalvereniging OKO/Bies aantreden tegen DES. Vanaf het begin van de westrijd was OKO/Bies al scherp bezig, en de score werd geopend door Jessica Klunder. Maar ook DES was niet gekomen om te verliezen en had hier al snel een tweetal antwoorden op.  Maar het mocht niet baten voor DES, OKO/Bies scoorde gewoon mee en er werden door Gerard Elzinga en Jessica Klunder mooie doelpunten bij getekend. Wat volgde was een periode waar bij OKO/Bies alles voor de wind ging, er werden doelpunten gescoord door Rianne Snip, Geartsje van der Veen, Annemarie Mijnheer en Jessica Klunder. In deze fase lukte het DES niet om aan te haken en werd er een ruststand gezet van 10 – 6. Na de rust ging het offensief van OKO/Bies verder en tekende Annemarie Mijnheer binnen enkele momenten drie doelpunten erbij. Maar DES kwam scherp uit de kleedkamer en ze hadden voor elk doelpunt tegen een antwoord. Er werd door OKO/Bies en DES om en om gescoord tot de laatste vijf minuten van de wedstrijd. Op dit moment begon OKO/Bies de wedstrijd uit te spelen, stand 18 – 16, en dit ging voorspoedig tot er nog tweemaal gescoord werd door DES. De laatste twee aanvallen van OKO/Bies boden geen vruchten. Na een hele wedstrijd voor te hebben gestaan was de eindstand een beetje zuur voor OKO, het scorebord tekende 18 – 18. Waar OKO/Bies de wedstrijd domineerde wist DES in de laatste 5 minuten toch nog een puntje te mee naar huis te nemen.