Dames Voklubol eindigen op derde plaats

OLDEHOVE - De dames van Voklubol hebben, ondanks vele blessures, een goed seizoen gespeeld en wisten het hele seizoen in de top 3 mee te draaien. Zaterdag werd de laatste wedstrijd in Emmen gespeeld om de derde plaats.
Na een zeer moeizame start met achterstand knokte Voklubol zich vooral dankzij de serve van Judith Harmsen terug, maar helaas ging de eerste set alsnog met 25-21 verloren. In de tweede set ging het gelijk op en gaf Voklubol meer druk. Aan het einde van de set zakte het enthousiasme weer weg en ging ook deze set verloren met 25-18. In de derde set begon het te draaien. Er werd met meer druk geserveerd en aanvallend waren de dames sterker. Emmen kon hier niets aan veranderen en zo won Voklubol de set met 17-25. Ook de vierde set werd gewonnen met 18-25. De vijfde en laatste set zakte de moed helemaal in de schoenen bij de dames van Emmen. Al snel kwam Voklubol op een ruime voorsprong van 3-14. Emmen kwam aan serve maar de thuisspelers geloofden er niet meer in en zo werd met gemak de vijfde set met 5-15 gewonnen. Hierdoor werd de wedstrijd met 2-3 gewonnen en hebben de dames totaal maar 3 wedstrijden verloren. De dames zijn geƫindigd op een mooie derde plaats geƫindigd vlak achter de nummers 1 en 2. Helaas stoppen er een aantal dames en zal het volgend jaar met een nieuw team in de eerste klasse uitkomen. Wie mee wil volleyballen kan op www.voklubol.nl terecht voor meer informatie.