Schrijft KV Flamingo’s geschiedenis?

BUITENPOST - Zaterdag 17 juni werd de laatste competitiewedstrijd van het veldseizoen van KV Flamingo’s gespeeld. De Hoeve kwam op bezoek in Buitenpost. Flamingo’s moest nog één punt halen om promotie naar de overgangsklasse zeker te maken. De Hoeve moest winnen om degradatie tegen te gaan. Na 10 minuten speeltijd was het al zichtbaar dat de Flamingo’s de sterkere ploeg was met een stand van 7-2. Bij rust was de stand 15-4. Erg spectaculair was de tweede helft niet, maar er werd nog wel een aantal keer gescoord. Scheidsrechter H. Brouwe floot de wedstrijd af met een score van 23-7. Hierdoor degradeert De Hoeve en promoveert De Flamingo’s twee klassen hoger, naar de overgangsklasse. Na de zomerstop mag de ploeg zich eindelijk bewijzen dat ze in die klasse behoren. Volgend jaar mogen ze ook in de zaal een klasse omhoog met hun behaalde promotie en kampioenschap. Uiteindelijk wordt hard werken toch beloond.