Club Brothers sterker dan OKO/BIES

OPENDE - Op zondag 9 februari was het om 14:50 uur weer tijd voor OKO/Bies 1 om te korfballen tegen Club Brothers. Hiervoor wist OKO/ Bies 2 te winnen van Club Brothers 2 tijdens een verhitte wedstrijd. OKO/BIES 1 is niet scherp deze zondag en Club Brothers maakt daar gebruik van. Het team pakt direct een voorsprong en breidt deze al in de eerste minuten uit naar 3-0. Hoewel OKO/Bies weerwoord geeft, blijft Club Brothers voortvarend doorgaan en al snel staat er 6-1 op de klok. Uiteindelijk wordt er gerust met 9-4 op het scorebord. Wissels moeten OKO/Bies in beter vaarwater brengen na de rust. Waar bij het inwisselen het doel meer offensief vermogen was, bleek dit in realiteit lastig. Er werd sterk verdedigd aan de kant van Club Brothers, waarbij af en toe een gelukje ook werd gezien. Het scoren van Club Brothers ging ook gewoon door. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd opgetekend voor OKO/Bies, gemaakt door Mark Postema. Uiteindelijk heeft OKO/Bies verloren van Club Brothers met 15 - 7.