Verlies voor OKO/Bies

OPENDE - Zondag werd er door OKO/Bies thuis gespeeld tegen het altijd lastige Club Brothers 1. Club Brothers opende de score van deze middag. OKO/Bies wist al vlot te volgen met de 1-1 door Geartsje van der Veen. De 1-2 was al snel gemaakt maar OKO wist zich langzij te vechten en het voortouw te nemen, op naar de 4-2. Dit liet Club Brothers niet gebeuren en wist terug te komen tot een gelijkspel van 7-7 met voor OKO/Bies doelpunten van Gerard Elzinga, Auktje Hofstede en Jessica Klunder. Zo gingen beide ploegen dan ook de rust in. Na de rust wisten beide ploegen te scoren en was het een gelijke strijd 13-13 met doelpunten van Geartsje van der Veen, Gert-Jan Olthuis, Jessica Klunder 3x en Mark Postema. Ondanks de inbreng van Jarich-Jan Smit wist OKO/Bies dit niet vast te houden, Geartsje van der veen wist nog één keer te scoren, terwijl Club Brothers de punten nog wél wist te maken en zo op een voorsprong van 4 doelpunten wist te komen, 14-18. Dit was dan ook de eindstand van de wedstrijd.